Tak a je to tady...

31.03.2012 15:52

    Po mrazivé zimě je to opět tady, den který má v kalendáři zaškrtnutý každý pravý fotbalový fanoušek. Začíná nám jarní část sezóny. Po měsících čekání naši borci znova vyběhnou dobývat vítězství na zelené pažity. V rámci zimní přípravy naši hráči absolvovali dvě přátelské utkání. Obě utkání se odehrála na mezříčské umělce.

    Prvním soupeřem byla Střítež, která předvadla solidní výkon a už po prvním poločase vedla 2:0.  Odhodlání zvrátit výsledek utrpělo i v druhé půli, kdy hosté skórovali znova. Jiskra se ovšem nevzdala a za přispění tmy, způsobené nefunkčním osvětlením, v rozmezí 15 minut vstřelila 3 branky a utkání skončilo jistě spravedlivou remízou. V tomto památném utkání naši reprezentanti ukázali, že umí hrát i poslepu!

    Druhým matchem byl souboj se sousední Zašovou. K tomuto utkání není třeba se nějak déle vyjadřovat. Naši chlapci odehráli vyrovnaný zápas a dokázali, že umí hrát i se soupeři z vyšších tříd. Až na 6 gólů v naší síti to byl typický remízový zápas. Krhová - Zašová - 0:6.

    Tak tedy vypadala naše zimní příprava, teď už jen zbývá přenést solidní výkony do jarní části. AWE JISKRA !!

                                                                                                                                                                                                                                                                            Pafton23